BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!!

MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU


Assalamualaikum semua.
Hai hangpa!. Setiap orang mesti mengimpikan majlis perkahwinan yang meriah & megah kan. Ya lah, perkahwinan ni kan sekali ja seumur hidup. Mesti lah kalau boleh kita nak majlis yang meriah & memuaskan hati. Fuh!, memang best & seronok berganda-ganda lah kalau kita dapat merealisasikan impian perkahwinan kita tu kan. Tapi apa-apa pun kena lah tengok jugak pada kemampuan diri sendiri kan, hihi.
Lain pulak ceritanya dengan Siti  Jamumall ni. Kalau hangpa nak taw mulanya Siti ni nak buat majlis perkahwinan yang simple ja taw tapi siapa sangka rezeki beliau & pasangan dapat tajaan 500 ribu untuk perkahwinan depa. Betul lah pepatah Melayu cakap, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU!!!. Aku nak ucapkan tahniah untuk pasangan ni, semoga bahagia sampai ke jannah. Jom kita tengok gambar-gambar sekitar perkahwinan depa yang berlansung baru-baru ni.
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU
Pada mulanya Siti sangkakan nak buat majlis secara kecil-kecilan ja, tapi siapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinannya terus beliau mendapat whatsapp & call bertalu-talu dari founder produk, owner kedai & bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU
Hampir 100 company dari pelbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin Siti, & yang paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan jugak berbesar hati sponser majlis perkahwinan Siti. Kata Siti, beliau sangat sebak & tak menyangka, majlis yang mulanya dirancang secara biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Kalau aku pun aku sebak weh!.
Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil. Beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com &  menjual pelbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen & makanan.
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU

MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU

Selama ni Siti mempromosikan produk orang dengan ikhlas, Siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali, sampai dikenali &  viral sebab tu ramai hargai jasa Siti & bila Siti nak kahwin, depa sanggup sponser macam-macam. Wah, terujanya aku!. Siti katanya, sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai, majlis kahwin sampai lah ke honeymoon pakej. Senyum sampai ke telinga lah weh, haha.

GAMBAR SEKITAR MAJLIS PERKAHWINAN SITI  JAMUMALL & PASANGAN 

MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU

MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU

MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU
MAJLIS PERKAHWINAN SITI JAMUMALL & PASANGAN DAPAT TAJAAN RM500 RIBU

Senarai Penaja Majlis Perkahwinan Siti Jamumall & Pasangan

Pelamin & Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/
Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal
Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official
Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera
Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/
Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq
Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal
Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri
Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji
Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/
Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun
Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/
Perfume dari  Luxe Essencia Resources
Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

No comments