50 sen | Yasin Murah Di Selangor!.

Doorgift Murah Di Selangor.

Assalamualaikum semua.

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagamaan Islam, selalunya kita akan dapat gift atau doorgift kan?.

Ni aku nak cerita bab doorgift murah dekat hangpa. Hangpa boleh beli Yasin & terjemahan murah ni dekat Selangor.

Doorgift Murah Di Selangor.

Murah macam mana tu kan?. Memang murah lah hangpa, hanya 0.50 sen ja 1pcs. Order 100 pcs, baru RM50.00. Dah boleh hangpa jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan & kenalan yang hadir ke majlis hangpa. Tak kisah lah kan majlis kahwin ka, majlis hari lahir ka atau majlis kesyukuran.

Doorgift Murah Di Selangor.

Selain tu, Yasin murah 0.50sen ni jugak boleh kalau hangpa nak jadikan sebagai hadiah pada customer hangpa (kalau hangpa seorang seller jual baju, tudung @ apa ja). Dari tak taw nak bagi hadiah apa dekat customers, ni ideanya!. Yasin ni, hangpa boleh beli secara borong atau loose pun boleh jugak taw.

Menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja (jika payment masuk sebelum 10 pagi)

Doorgift Murah Di Selangor.

2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 0.50sen ni ready stock!.

Doorgift Murah Di Selangor.

3. COD pun ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang @ keatas).

4. Saiz cun habis!, 10 x 15cm.

Doorgift Murah Di Selangor.

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Takda cop jari @ cop tangan orang lain boleh dapat, haha.

6. Tulisan jelas, bukan versi photostat.

Doorgift Murah Di Selangor.

7. Ada testimoni positif.

Doorgift Murah Di Selangor.

Doorgift Murah Di Selangor.


8. Trusted seller.

Macamana nak beli?. Hangpa boleh whatsapp ja nombor dekat bawah ni:

www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA?. Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT?.

Boleh beli di www.shopee.com.my/urbanshops

Untuk maklumat lebih lanjut hangpa boleh tengok dekat sini:
FB :
 Urbans Shops

No comments