Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana

20:52 Bonda Zahra 18 Comments


Assalamualaikum. Hai semua. Tadi aku masuk ke blog, aku ternampak entri latest salah seorang kawan blogger aku, dia ada buat giveaway. Macam menarik ja giveaway dari Kak Ana ni kan. So, laju ja aku nak join ha, lagipun dah lama aku tak pernah join giveaway. Sambil support kawan blogger kan. Syarat pun mudah ja. Jom kita sama-sama join.


GIVEAWAY : TRAVEL TOTEBAG BY ANA SUHANA.


Syarat-syarat yang Kak Ana sediakan mudah ja hangpa. Jom kita tengok syarat-syaratnya:

SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog www.anasuhana.com

2. Follow IG Ana Suhana di SINI

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ini.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😉.

HADIAH : 

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bertemakan travel (tempat-tempat) di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

**Pemilihan pemenang akan dilakukan melalui sistem random.




You Might Also Like

18 comments:

  1. Good luck Acik, Kak Da pun join jugak 🙂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq k.da. good luck jgk utk k.da.

      Delete
  2. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum Sis Syuhaina Atikah. Salam perkenalan dari Ae - segmen sama. https://aenoyou.blogspot.my GOOD LUCK yer.

    ReplyDelete
  4. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  5. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ayu. Nanti Bonda balas kunjungan ya.

      Delete
  6. done follow Bonda Zahra .. all the best !!

    ReplyDelete
  7. Hai, singgah dari segmen yang sama..good luck tau :D

    missbunnydiaries.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, tq;). Nanti Bonda balas kunjungan ya.

      Delete
  8. salam perkenalan...singgah dari GA yang sama :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete