Aiskrim Malaysia Zahra Kembali!.

AISKRIM MALAYSIA ZAHRA.


Assalamualaikum semua.

Aiskrim Malaysia Zahra

Hari ni nak cerita pasal aiskrim Malaysia Zahra dah kembali!. Aiskrim Malaysia Zahra is back!. Tapi harga pun dah naik ya untuk tahun 2018 ni.

Aku dah start balik menjual aiskrim Malaysia ni & semestinya sebarang tempahan jugak aku terima. Dulu masa permulaan aku start menjual dari rumah ja. Sekarang ada kedai kawan-kawan aku yang mengambil tempahan aiskrim Malaysia untuk jual di kedai depa.

Aiskrim Malaysia Zahra

Kalau boleh aku memang nak perluaskan lagi jualan asikrim Malaysia aku ni. Stok masuk sehari 60 batang, dua hari habis lah. Inshaallah, plan untuk aiskrim ni, aku nak open order  untuk majlis, kenduri & lain-lain. Minimum order 50 ke atas, aku terima.

So, kalau ada sesiapa yang berminat nak tempah untuk majlis apa-apa, boleh lah contact saya ok. Nak berapa banyak, perisa apa, kita boleh bincang. Dijamin bersih, halal & sedap ya, hihi.

Aiskrim Malaysia Zahra

Perisa Aiskrim Malaysia Zahra
  • Sumi
  • Choki-Choki
  • Milo
  • Green Tea
  • Oreo
Untuk maklumat lanjut:
Whatsapp : 0165747917.

12 comments

  1. Wah bestnya ada banyak perisa. puas makan ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, semua perisa favourite budak2 ni.

      Delete
  2. Alhamdulillah..selagi boleh buat tambah pendapatan boleh la jual ye aina..akak doakan semoga bisnes ana maju dan banyak mendapat tempahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betuk kak. Zaman sekarang apa ja yg boleh buahkan hasil kita kena buat. Tq kak, aamiin.

      Delete
  3. Sedapnya...lagi-lagi bila cuaca panas...tak cukup satu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, betul kak. Aina yg jual ni pun sat2 bukak peti ais, sat2 buka.

      Delete
  4. Sedapnya.. kalau dekat dah lama mama borong

    ReplyDelete
  5. sedapnya aiskrim msia tp bab nk simpul plastik tu xbrp mahir hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, betul kak.aina pun xbapa mahir.ni nasib baik kakak aina tolong, kalau x jenuh terkial2 buat seorang.

      Delete
  6. Dah lama x buat aiskrim sumi tu..sedapnya

    ReplyDelete