Rindu Nak Blogging!!!

15:29 Bonda Zahra 2 Comments

RINDU DENGAN DUNIA BLOGGING.


Assalamualaikum semua.

Allah rindunya untuk kembali aktif berblogging!. Tak pernah aku terlupa kegilaan aku dalam dunia blogging ni. Memang dah terlalu lama aku tak jenguk blog aku ni. Maklum lah ada kerjaya lain yang lebih penting. Bukan nak kata aku ni terlalu busy sampai  tak terjenguk blog ni, tapi entah kenapa aku tiba-tiba aku macam takda masa nak jenguk sekejap ke blog ni.

Bila dah lama tak berkarya dengan entri baru, tangan jadi kaku, idea jadi beku, tak taw nak cerita yang mana satu sebab cerita terlalu banyak, haha. Nak cerita satu persatu, dah terlupa yang mana satu, huhu.

Bila mood blogging datang, idea pulak tak nak bertandang. Terkebil-kebil aku seorang cari idea yang entah kemana menhilang. Fikiran pun melayang-layang mencari ayat untuk santapan pembaca yang aku sayang. Jumpa next entri ok!.

You Might Also Like

2 comments:

  1. bila dah terbiasa menulis, dan terleka dengan tugasan lain yang lebih penting mesti ada rindu nak menulis semula.. hee~ tak pe la.. pelan2.. nanti dah ada masa lapang sikit, mula la menulis balik..

    ReplyDelete