Hobi Zahra Kumpul Mainan

16:16 Bonda Zahra 8 Comments

KOLEKSI MAINAN ZAHRA


Assalamualaikum semua. Selamat berhujung minggu !!.

Well, aku rasa mesti ada diantara hangpa yang anak hangapa suka kumpul mainan macam anak aku ni kan, hihi. Tapi ni macam Bonda dia ja yang lebih kan, haha. Zahra duk kumpul model-model dari anime atau movie, koleksi mainan dari mc donalds & macam-macam lagi.

Hobi ni macam kena spend duit lebih sikit kan, tapi berbaloi. Silap-silap kalau kena koleksi kita tu kemudian kita jual balik selepas 3, 4 tahun tu mesti harga dah mencanak-canak naik gila. Ceh, berangan tu, haha. Tapi kan yang lagi best bila satu tema koleksi tu kita berjaya kunpul semuanya.

Ha, kat bawah ni hangpa tengok koleksi Zahra.

Koleksi Mainan Zahra

Koleksi Mainan Zahra

Koleksi Mainan Zahra

Koleksi Mainan Zahra

Koleksi Mainan Zahra

You Might Also Like

8 comments:

  1. Alolo comey macam Cik Puan Kecik Zahra juga.. 😘

    ReplyDelete
  2. Comel je ada koleksi mcm ni. Syafi pula asal apa jenis kereta semua dia suka. Dah dua bakul besar koleksi dia. Xtau nk buat apa dh. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.budak-budak k.ana, macam tu lah.

      Delete
  3. Replies
    1. kan?.ish anak-nak kecik ni macam tu lah.

      Delete
  4. Suka gak kumpul. Tp..lps tu dorang main ntah letak mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, zahra ni pun jenuh kita simpankan kak.

      Delete