Shemoura Mousse Foundation Dengan Argan Oil

16:45 Bonda Zahra 4 Comments

KANDUNGAN ARGAN OIL DALAM SHEMOURA MOUSSE FOUNDATION

Foundation yang ada argan oil

Hari ni aku nak kongsikan dengan hangpa semua satu produk yang best punya. Bila aku dah try, terus nak jadi agent taw!. Kita orang perempuan ni bab-bab kulit ni memang kita agak cerewet kan?. Dan kita selalu takut ja nak cuba produk-produk tak tentu ni. Tapi yang ni memang meletop sangat!.

Nak cari foundation yang ringan, texture lembut kalah whiped cream, & dah ada argan oil siap dalam dia, hangpa boleh lah cuba  Shemoura Mousse Foundation. Confirm puas hati.

Shemoura Mousse Foundation mengandungi argan oil, vitamin E, vitamin C & haruman bunga-bungaan.

KELEBIHAN ARGAN OIL

✅ Boleh memudarkan parut.
✅ Boleh mengecutkan jerawat.
✅ Boleh melembapkan kulit.
✅ Untuk nampakkan wajah lebih glowing.

KELEBIHAN VITAMIN C

✅Mengeringkan jerawat.
✅Menghilangkan jerawat.
✅Mencerahkan kulit daripada masalah jeragat & tompok-tompok penuaan.
✅Mencegah bakteria yang menyebabkan jerawat.

✅SPF50 - Menghalang & menjaga kulit kita daripada sinar UV.

KENAPA MESTI PILIH SHEMOURA MOUSSE FOUNDATION?

Foundation ada argan oil

✔ Foundation + bedak asas & ramuan terbaik iaitu argan oil, vitamin C, vitamin E & haruman bunga-bungaan.

✔ Merawat kulit dari kering, jerawat, jeragat, berminyak & memudarkan parut.

✔ Tidak melekit & tidak berminyak.

✔ Mudah dibawa.

✔ SPF50 & Lulus KKM.

TESTIMONI SHEMOURA MOUSSE FOUNDATION


Ni aku sertakan testimoni pengguna Shemoura Mousse Foundation.

Testimoni Shemoura Mousse Foundation Dengan Argan Oil

Testimoni Shemoura Mousse Foundation Dengan Argan Oil

Testimoni Shemoura Mousse Foundation Dengan Argan Oil

Sesiapa yang nak order, boleh whatsapp terus dekat info dibawah ya. Nak tanya ja ka, nak beli ka, boleh ja. Lepas ni flawless lah hangpa kan?, haha. We welcome you!!.

Maklumat lanjut:

Whatsapp : 0165747917
Facebook : Syuhaina Atikah

You Might Also Like

4 comments:

  1. Berapa harga nyer ni..nampak menarik la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM30 ja kak. Best pakai kak. Ringan ja bila apply kat muka.

      Delete
  2. Wah, nie yang nak kena cuba nie..

    ReplyDelete