Drypers Limited Edition Robocar Poli

23:16 Bonda Zahra 4 Comments

REVIEW DRYPERS WEE WEE DRY


Assalamualaikum.

Baru-baru ni p beli barang dapur dekat Tesco Taiping, terjumpa drypers yang super duper comel. Limited Edition Robocar Poli. Hangpa taw tak Robocar Poli ni apa?, hihi. Geng mak-mak sure taw punya. Bukan setakat kenal each character ja, jalan cerita semua episod pun dah hafal, haha. Betul tak?

Review Pampers Wee Wee Dry, Review Pampers Untuk Anak

Beli 2 pack drypers wee wee dry (large pack) dapat free gift bantal comel Robocar Poli atau 2 pack drypers drypants dapat percuma baju Robocar Poli. Zahra ambik drypers wee wee dry. Grab free gift bantal Amber, sebab pink kan?. Sesuai lah untuk gegirl, haha.

Review Pampers Wee Wee Dry, Review Pampers Untuk Anak

Review Pampers Wee Wee Dry, Review Pampers Untuk Anak

Ada orang tanya aku, ok ke drypers ni?. Sebelum ni kan ada dengar kontroversi makin nipis katanya. So far, drypers wee wee dry ni recommended sangat. Memang nipis sikit sebab depa kurangkan cotton & tambah ultra layer. Tapi tak pernah lagi bocor. Design Robocar Poli ni pun comel. Zahra suka. Kalau teruskan design macam ni kan bagus, haha.

Aku ni memang suka yang amat 'try & error' brand pampers taw. Boleh dikatakan semua pampers aku dah try. Senang cakap hangpa kena try & error taw. Tak semua pampers sesuai dengan anak hangpa walaupun ada review cakap pampers ni, pampers tu terbaik gila yang amat. Lain baby, lain hasilnya.

Ada yang senang rashes, ada yang baby peha kecik.  Jangan tak taw, faktor jantina baby pun mempengaruhi jugak nak pilih pampers terbaik ni taw. So, try jangan tak try. Tak try, tak taw, betul tak?.




You Might Also Like

4 comments:

  1. Comelnya aina pampers robocar poli. Ana guna petpet xde lah robocar poli ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?. selalu aina pun guna petpet daypants, tapi anak tgk cartoon ni dia nak plk. taw ja lah bdk2 kan

      Delete
  2. Saya pun beli Drypers. Alahai limited edition ke.. Melepas la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a,ah limited puan. tapi kelmarin sy tgk dekat tesco Taiping ni ada stok lagi:)

      Delete