Shopping Online Mudah Dengan ezbuy!

13:10 Bonda Zahra 6 Comments

MEMBELI BELAH DALAM TALIAN MUDAH DENGAN ezbuy


Assalamualaikum semua. Hangpa pernah dengar tak pasal ezbuy?. Sesiapa yang pembeli tegar online tu confirm taw lah kan pasal ezbuy ni. Tapi aku rasa yang tak membeli online pun taw kud sebab ezbuy di dah menular luas macam virus, hihi.

Zaman sekarang ni pulak semua pun kita nak mudah kan?. Nak beli barang pun kita nak yang senang ja. Order ja terus sampai depan pintu. Tak payah kita nak keluar drive. Jimat masa, jimat minyak!. Macam aku sendiri pun, kalau aku nak cari barang yang susah nak cari, memang online lah jawapannya, hihi. 

Nak cari barang apa, taip ja. Semua ada. Macam ezbuy ni lah. So, hari ni aku nak cerita sikit pasal ezbuy dekat hangpa. Semua mesti taw punya pasal ezbuy ni, tapi mungkin ada jugak yang tak taw lagi kan?. Aku cerita sikit lah ya!.

Ezbuy ni mula ditubuhkan dari tahun 2010 lagi. So, tahun ni merupakan tahun ke 7 ezbuy. Sehingga hari ni ezbuy memberi perkhidmatan  kepada lebih 500,000 rakyat Singapura, 50,000 rakyat Malaysia, Australia & Thailand.

APA ISTIMEWANYA ezbuy INI?


Bila buka ja laman web ezbuy ni , terus rambang mata wei!. Memang tak kuat iman ni, haha. Rasa macam terus nak grab apa yang berkenan di hati.

ezbuy ni ada 10 kategori utama. Hangpa pilih ja mana satu kategori ikut apa yang hangpa suka nak beli. Takpa kalau hangpa tak taw kategori, taip ja dekat kotak search tu.

Kalau hangpa nak taw, barang-barang di ezbuy ni bukan dari Malaysia ja taw. Dari China, USA & Taiwan pun ada taw!. Hah, istimewa kan?. Diskaun pun sehingga 90%!. Wah, memang berbaloi. Sekarang ni hampir 20 juta barang di ezbuy  yang ada sale. Hangpa kena pandai taw cari yang banyak diskaun, hihi.

MEMBELI BELAH DALAM TALIAN MUDAH DENGAN ezbuy

Selain dari diskaun, Flash deal pun ada taw. Waktu Flash Deal ni harga barang turun banyak hangpa. So, hangpa kena take note waktu-waktu Flash Deal ni sebab waktu dia akan berubah. Flash deal ni akan bermula dari 31 Mei 2017 - 5 Jun 2017.

MEMBELI BELAH DALAM TALIAN MUDAH DENGAN ezbuy

Bermula 31 Mei 2017 - 5 Jun 2017 , waktu ni ada Global Super Sale. Hangpa jangan lupa 65eDay. Masa ni lah hangpa nak membeli belah dengan harga yang murah. Jangan terlepas taw!.

Kalau hangpa nak jimat lagi, hangpa boleh kumpul-kumpul shopping dengan kawan-kawan. Beli 300 barang & keatas hangpa akan dapat harga wholesale. Lagi untung kan?

DISKAUN JENAMA TERKEMUKA


Banyak taw kalau aku nak senaraikan dekat sini diskaun untuk barangan jenama terkemuka tu. Antaranya ialah Sony, Canon, Casio, Scholl, Avent, Durex & banyak lagi taw.

NAK LAGI MURAH?



MEMBELI BELAH DALAM TALIAN MUDAH DENGAN ezbuy


Hangpa kena register & dapatkan RM15 ezbuy voucher.

Kalau hangpa nak mudah lagi, boleh download ezbuy apllication. Guna apps ezbuy untuk scan voucher & voucher tu akan disimpan dalam apps ezbuy hangpa. Tunggu apa lagi? Jom shopping di ezbuy ramai-ramai.!.



You Might Also Like

6 comments:

  1. Murah kan barang2 di ezbuy. Kak ana dh selamat shopping dgn ezbuy. Barang2 dia semua best dan berkualiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui k.ana, barang semua mampu milik:)

      Delete
  2. Sekarang semua mudah, hanya dihujung jari ja kan Acik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui, malas shopping mai beli kat sini.mudah!

      Delete