Suprise Delivery Batu Kurau

19:05 Bonda Zahra 2 Comments

SUPRISE DELIVERY KAWASAN BATU KURAU, KAMUNTING & TAIPING


Assalamualaikum semua. Hangpa semua sihat ka?. Baru sempat nak update blog wei.

Entri kali ni untuk kawan-kawan yang jenis romantis yang mana suka buat kejutan dekat orang tersayang. Kalau rasa macam dah takda idea nak buat suprise dekat orang kesayangan hangpa, hangpa boleh lah try gunakan perkhidmatan delivery ni iaitu BKbouquet Delivery.

Oleh sebab aku tinggal di sekitar Batu Kurau ni so aku nak kongsikan dengan hangpa satu khidmat delivery yang awesome & sangat menarik untuk hangpa. 

BKbouquet Delivery ni ada buat delivery di sekitar Batu Kurau, Kamunting & Taiping. Bila-bila hangpa rasa nak suprisekan kesayangan hangpa tu, boleh contact ja depa. Memang pantas & efisyen taw hangpa!. Will surely use her services again next time!.

Ni dekat bawah ni aku ada kongsikan dengan hangpa gambar-gambar dari perkhidmatan yang depa sediakan.  Dan semestinya ada banyak lagi contoh menarik, so boleh klik link dekat bawah nanti untuk survey. Bunga ada, coklat ada, kek ada & set alat tulis pun ada taw!. Boleh plus dengan belon comel-comel lagi.

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

Suprise delivery kawasan batu kurau, kamunting & taiping

So, hangpa semua di sekitar Batu kurau, boleh lah nak mula bagi kejutan untuk kesayangan hangpa. Tak payah tunggu apa-apa event pun boleh buat aih!, haha. Untuk orang belah Kedah, yang ni perkhidmatan yang pernah aku cuba di Kedah, suprisesuprisedeliveryas

Hangpa cuba na, nanti bagitaw aku macam mana awesome tak servis depa ya!. Have a nice day!.

Maklumat lanjut:

You Might Also Like

2 comments:

  1. waa.. bagus peluang keje sekarang nih kan.. buat ape pun kalau bijak boleh jadikan bisnes sampingan.. eh !! nak fulltime pun okay..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui tu ati, mau rajin ja:)

      Delete