Selamat Hari Lahir Anak Saudara

13:52 Bonda Zahra 12 Comments

SAMBUTAN HARI LAHIR ANAK SAUDARA


Assalamualaikum semua.

Selepas selesai Majlis Kenduri Kesyukuran & Doa Selamat hari tu, esoknya kakak aku ada buat majlis hari lahir anak dia yang tiga orang tu, Adik Kakak (Kembar) & Sakinah. Sekejap ja dah besar budak-budak ni. Seronok pulak dapat sambut hari lahir depa beramai-ramai dengan sepupu sepapat, haha.

Sambutan Hari Lahir Anak Saudara

Sambutan Hari Lahir Anak Saudara

Sambutan Hari Lahir Anak Saudara

Sebenarnya sejak kecik lagi depa adik beradik ni memang akan sambut hari lahir depa. Aku lah rajin plan semua tu, saja lah nak seronok-seronok. Sekali sekala meraikan anak-anak, insyaallah makin murah rezeki kita.

Sekarang kan memang semua pun akan buat sambutan untuk hari-hari yang istimewa kan?. Dah jadi macam satu bentuk penghargaan & tanda kesyukuran. Cuma kita elakkan lah dari pembaziran, hihi.

Gambar Lama
Kepada anak-anak saudara aku ni, selamat hari lahir, semoga hangpa terus membesar jadi anak yang solehah. Membesarkan anak di zaman sekarang memang satu kerja yang mencabar kan?. Apapun semoga semuanya yang terbaik buat kalian.



You Might Also Like

12 comments:

  1. sanah helwah buat semua. semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat. insyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih k.ana. amin, insyaallah.

      Delete
  2. Happy Belated Birtday Kembar n Sakinah..Angah love you all, muah..!

    ReplyDelete
  3. Betul bukan mudah nk besarkan anak2.. kecik cara anak kecik . Bila anak besar cara lain plk.. apa pun kita selalu bahagiakan mereka dgn kasih sayang. Selamat hari lahir utk anak sedara Aina.

    ReplyDelete
  4. kadang2 tak terasa anak2 sedara seme dah besar.. hee~ tau tau lagi besar dari kita nanti..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday kiddos yg cute miut :) Moga membesar dgn sihat dan jadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  6. untunglah anak sedara.. eh nak anak sedara tua tak aina? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah k.ieta, ada rezeki lebih tu boleh lah kan. haha, lawak lah k.ieta ni:)

      Delete