Selamat Berpuasa Sekalian!.

12:40 Bonda Zahra 4 Comments

SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA PEMBACA SEKALIAN.


Selamat Berpuasa Kepada Semua Pembaca Sekalian

Hari ni dah hari ketiga bagi kita semua umat Islam seluruh dunia menyambut bulan Ramadhan. So, disini aku nak ambil kesempatan untuk mengucapkan selamat berpuasa & semoga kita semua dapat menjalani ibadah dengan penuh tekun & tawaduk.

Hakikatnya blog aku ni dah lama aku tak update & blogwalking untuk menjemput pembaca baru, haha. Apa pun aku akan cuba memberikan yang terbaik untuk hangpa ok?.

Andai kata aku hanya ada blog ni ja untuk aku tumpu, dah tentu bukan ja setiap hari aku update, malahan sehari 3 kali aku post, haha. Silap-silap sehari aku boleh blogwalking 50 blog sekaligus & secara tak lansung dapat menarik pembaca baru. Tapi aku kan seorang pekerja, isteri & ibu so banyak yang nak kena aku handle maka terabai lah sikit blog ni.

Alhamdulillah aku dapat berpuasa dengan Mak, suami, anak & keluarga tercinta lagi tahun ni. Sekian sajalah ya update kali ni ya. Pesanan aku jangan lama-lama sangat dalam bilik air tu wei. Makruh, haha.

You Might Also Like

4 comments:

  1. Selamat berpuasa acik.. Hahaha.. ala jirus kepala lelama ja dalam bilik air tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Berpuasa kakakku:), haha.

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan aina.

    ReplyDelete