Menang BKbouquet Delivery Mother's Day Contest

17:11 Bonda Zahra 10 Comments

TAK SANGKA BOLEH MENANG  BKBOUQUET DELIVERY MOTHER'S DAY CONTEST


Assalamualaikum semua.



Cuba hangpa tengok muka baby dekat atas tu, ha macam tu lah muka aku hari tu masa dapat taw aku menang contest ni. Memang aku tak sangka. Betul!. Aku duk fikir lah betul ka penyertaan aku ni dah menang?. Macam mana boleh menang?

Tak Sangka Boleh Menang Contest


Tak Sangka Boleh Menang Contest

Tak Sangka Boleh Menang Contest


Ya Allah syukur alhamdulillah sebabnya masa submit untuk penyertaan hari tu, aku takda pun pasang angan-angan langsung untuk menang. Apa yang aku tulis tu adalah lahir dari hati aku sendiri.

Tak Sangka Boleh Menang Contest

Aku nampak ada ramai jugak penyertaan & aku telah dipilih sebagai pemenang. Aku berjaya memenangi satu bouquet cooklat & bunga sempena Hari Ibu. Terima kasih pihak BKbouquet Delivery. Alhamdulillah dapat lah aku hadiahkan bouquet tu pada Mak aku sempena Hari Ibu yang lepas, hihi.

Tahniah buat diri aku, haha. Dan bagi yang kurang bernasib baik jangan susah hati ya sebabnya macam yang aku cakap tadi, aku sendiri pun tak sangka boleh menang. Ni semua hanya lah kerana nasib.

Jangan risau. Dah tentu BKbouquet Delivery akan anjurkan lagi contest macam ni untuk para friendlist dia. Untuk tengok segala update dari depa sila lah follow seperti maklumat di bawah. Nanti ada contest kita join sama-sama pulak ok?. Mana taw lain kali nasib menyebelahi hangpa pulak. InsyaAllah.

Maklumat lanjut:

Facebook : BKbouquet Delivery

Instagram : bk.bouquetdelivery

You Might Also Like

10 comments:

  1. Tahniah Acik.. seronok Mak kita no..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq k.da. tu lah seronok campuq sedih:)

      Delete
  2. Tahniah. Bestnye dpt bg mak hadiah. Semoga terus murah rezeki ye awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq k.ana.al'lillah dapat bagi Mak hadiah sempena Hari Ibu.amin, in'allah.

      Delete
  3. wah.. baca tulisan aina dah rasa macam baca blog.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jiwang jugak aina ni kak:)

      Delete
  4. alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete