Le'sanda Sweet Foundation & Freegift

16:43 Bonda Zahra 6 Comments

BELI LE'SANDA SWEET FOUNDATION DAPAT FREEGIFT


Assalamualaikum semua. Rindu nak berblog. Banyak benda nak share. Aktiviti aku dalam bisnes Le'sanda Sweet Foundation.

Aku start berniaga Le'sanda ni pada pertengahan April. Allahu, macam-macam dah aku dapat. Bukan ja dari segi kebendaan tapi jugak silaturahim & ilmu yang tak ternilai. Kali ni aku tak menyesal & takkan menyesal  sebab pilih bisnes Le'sanda. Hangpa jom lah join team family aku. Insyaallah aku akan turunkan segala ilmu yang aku dapat, haha.

Beli Le'sanda Sweet Foundation Dapat Freegift

Ok. Kalau hangpa nak taw bermula dari awal bulan hari tu aku ada sediakan freegift ODBO Eyrbrow Pencil & Brush bagi setiap pembelian 1 pcs Le'sanda Sweet Foundation. Alhamdulillah dapat sambutan yang baik. Dah tentu lah orang suka dapat freegift walaupun freegift tu tak seberapa. Dapat jugak tambah koleksi depa punya barang.

Beli Le'sanda Sweet Foundation Dapat Freegift

Aku duk rasa macam nak tukar freegift lain pulak nanti ni bagi batch ke lima. Rasa macam nak bagi lip liner pulak. Wah mesti hangpa suka kan?. Nanti hangpa mai usha-usha dekat wall facebook & instagram aku na. Ada freegift baru pulak menanti hangpa. Mesti hangpa suka kan?.

You Might Also Like

6 comments:

  1. wahhh siap ada free gift,menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?haha..try lah kak, best taw!

      Delete
  2. wahh bestnya.. tak pernah cuba lagi pondesen ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah kak, best taw!. ringan sangat bila apply kat muka.

      Delete
  3. wah !! freegift !! nanti nak join.. dapat ape ? lipliner ye ? aumm.. nak raya nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan datang lip liner. sekarang punya freegift odbo eyebrow pencil & brush.kan?nak raya ni meh beli pondesen kami ni

      Delete