Kejutan Buat Suami Tersayang

11:56 Bonda Zahra 0 Comments

SUPRISE DELIVERY BUAT SUAMI


Assalamualaikum & selamat pagi semua.

Uih, baru sempat aku nak update blog ni. Zahra dah siap mandi, minum susu, dapat lah aku update blog sekejap. Banyak ja cerita yang nak diceritakan, cuma tak sempat dengan masa. Walaupun ada cerita yang dah lepas berkurun, nak jugak aku cerita dekat hangpa semua.

Masa aku p Kedah hari tu, aku plan nak buat suprise dekat suami aku. Memandangkan birthday suami aku dalam tempoh aku ada disana lagi. So, aku plan nak gunakan khidmat suprise delivery untuk suami aku di belah Kedah. Masa ni aku ada di Kedah dengan suami, sebab cuti kan.

Tanya punya tanya, eh cuti pulak hari birthday suami nanti. Tak dapat lah nak buat suprise candle light dinner untuk suami. Terpaksa lah cari tukang buat suprise di Kedah ni. Dapat cari satu tapi tak kena pulak tarikhnya. Nasib baik ada lagi satu, alhamdulillah.

Birthday suami 24 April jatuh hari isnin & kebutulan merupakan cuti umun pertabalan agung. Petang tu agak lewat dari yang dijanjikan, suprise delivery tu selamat sampai ke tangan suami. Rasa macam menjadi kejutan ni, tapi suami merungut kata malu, hihi. Ya lah dekat tempat dia berniaga kan ramai orang, dia malu lah. Tapi sebelum ni dah pernah buat macam ni, nasib dia tak syak jugak kan?

Suprise Delivery Buat Suami

Takpa lah, asalkan ada senyuman di wajahmu sayang!. Cewah!. Galak aih. Aku gunakan suprise delivery suprisesuprisedeliveryas untuk kali ni. Hangpa boleh search di ig. 

Ulangtahun kelahiran suami yang ke dot dot dot, hihi. Awak dah tua suami!. Tahun depan kena plan benda lain pulak ni, hihi.

Ok lah, cukup sampai sini ya. Cukup untuk aku mengabadikan kenangan di blog kesayangan wei. Ok lah, bai.



You Might Also Like

0 Pengomen: