Brownies Sedap Meletop Kebabom!.

09:52 Bonda Zahra 12 Comments

BROWNIES SEDAP & MURAH


Assalamualaikum semua.

Rajin pulak aku mengupdate blog kan?, hihi. Nasib lah mai idea jugak dalam kepala aku ni.

Baru-baru ni aku ada beli brownies. Orang yang jual brownies ni duduk dekat Taiping hangpa taw, tapi kebetulan dia ada hal dekat Batu Kurau, so dia COD lah dekat rumah aku ni. Tapi dia memang selalu pun datang Batu Kurau. Rezeki namanya ni.

Brownies sedap & murah

Tudia, hangpa terliur tak?. Ada macam-macam toping sebenarnya. Tapi aku ambik yang biasa ja. Aku tak minat sangat yang banyak-banyak toping ni. Asal chocolate ja aku suka. Sekejap ja licin semua tu.

Brownies sedap & murah

Mengoda betul!. Aku sambil tulis ni pun duk rasa terliur, haha. Aku cakap dekat Mak aku, nanti birthday sesiapa kita order ja brownies ni sebagai cake.

Nak tunggu aku buat sendiri, aku menangis di tepi bucu meja dulu lah, haha.

Sedap wei. Menari-nari ja dalam mulut aku ni ha, hihi. Hangpa nak order?. P order sini Tini Mael.

You Might Also Like

12 comments:

  1. Saya pun baru menikmati brownies power dengan salted caramel sauce tadi.. tak muak makan.. hehehheee.. :)

    ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, xpernah rasa macam tu lagi.

      Delete
  2. Perghhh meleleh air liur ^_^

    ReplyDelete
  3. Pergh .. tengok gambar pun rasa macam nak meleleh dah air liur ni.. mesti sedap sangat ni kan.. rasa macam nak order je..

    ReplyDelete
  4. fine.. terliur dengan jayanya.. hahahaha~

    ReplyDelete