Mandian 'elephant' Untuk Zahra

23:02 Bonda Zahra 4 Comments

SET MANDIAN CARRIR JUNIOR


Assalamualaikum semua. Entri di waktu malam dikala melihat si Zahra tengah tido. Cium-cium dia wanginya alahai anak Bonda yang seorang ni. 

Dulu sebelum lahir aku beli set mandian baby dari Anakku. Suka sebab ada bekas. Senang nak bawak ke mana- mana.

Sebelum-sebelum ni pun memang mandian Zahra aku tukar-tukar antara Carrier Junior
& Anakku supaya tak boring, hihi.

Kelmarin aku dengan Zahra p kedai nak beli set mandian Zahra. Aku ni memang berkenan sangat dengan bauan Carrier Junior ni. Tapi masa Zahra kecik-kecik dulu tak pernah beli. Bila dah besar-besar ni baru start beli.

Set mandian carrie junior

Set mandian carrie junior

Tapi betul taw, baunya best sangat. Ada bau macam buah-buah gitu. Sweet ja baunya. Sesuai lah dengan Zahra yang cute tu kan? Hihi. Masa p kedai nak beli set mandian tu, bila Zahra tengok ja Carrier Junior spontan dia cakap 'elephant'. Memang dia panggil elephant sebab ada gambar gajah kan depan botol tu, haha. Pandai lah dia tu!.

Carrier Junior ni bedaknya tak kasar. Pakai pun rasa tak panas. Kalau pack kecik macam ni cepat ja habis ha. Tapi tak menyesal lah beli ni taw, memang wangi & lembut sangat bau dia. Untuk baby pun sesuai. Kekadang tu Mak baby pun teringin nak guna jugak sebab wangi, haha.

So lepas ni setia lah dengan Carrie Junior ha. Wangi ja bila cium Zahra. Tahan lama pulak tu bau dia. Bit pricey sikit berbanding Anakku tapi sangat berpuas hati!.

You Might Also Like

4 comments:

  1. Sblm mengandung aritu kemain kite suke bau carrie junior ni tau, lepas ngandung kalau sesape pakaikan anak bedak/mandian dia, cecepat ku mandikan balik sbb x tahan baunya, gigih sangat, haha~

    ReplyDelete
  2. Alolo comey Zahra Areesa.. kan suka juga pakai produk dari Carrie Junior nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sentiasa comel ibu angah, uhuk. wangi ja kan?

      Delete