The Journey With Combo Pack Caliph

15:41 Bonda Zahra 2 Comments

Caliph Combo Pack


Assalamualaikum semua. Hari ni aku nak sangat berkongsi sesuatu yang bernilai aku rasakan. Aku ni kalau bab anak, memang aku anggap benda tu bernilai taw!, haha.

Hangpa pernah dengar tak Caliph Kids Supplement?. Sebenarnya aku pun baru ja cuba Caliph Kids Supplement ni. Lepas dah tengok testimoni-testimoni  yang menarik, aku rasa teruja pulak nak mencuba. Aku nak cuba untuk Zahra lah ni sebab  Zahra belum lagi ambil apa-apa supplement sebelum ni.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Kalau hangpa yang ada anak & berminat nak mencuba Caliph supplement ni memang aku suggestkan. Sebab ianya bermanfaat untuk kesihatan fizikal & perkembangan otak anak kita. Caliph supplement ni mengandungi khasiat dari kurma & estrak buah-buahan untuk memberi nutrisi yang lengkap kepada anak kita.

Caliph jugak ada mengeluarkan produk untuk kanak-kanak seawal baby lagi. Dan kini Caliph muncul dengan Caliph Combo Pack yang pastinya lebih murah & berbaloi untuk dimiliki!.

Untuk pengetahuan hangpa semua, Caliph supplement ni dah berada dipasaran sejak setahun yang lepas & ianya mendapat sambutan yang menggalakkan dari ibu bapa di luar sana. Tambahan pulak dengan karakter kesayangan kanak-kanak Didi and Friends yang menjadi icon Caliph ianya pasti mendapat sambutan yang hangat kan?


Pelancaran The Journey With Combo Pack Caliph Di Alor Setar


caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Kelmarin aku ada menghadiri majlis pelancaran The Journey With Combo Pack Caliph untuk zon utara yang diadakan di De Romansion Snowing Cafe Alor Setar Kedah. Pelancaran ni dihadiri oleh para ibu bapa yang merupakan pelanggan setia Caliph termasuk jugak para media & blogger serta para usahawan.

Pelancaran ni adalah bertujuan bagi memperkenalkan Caliph supplement yang kini muncul dalam combo pack khas yang lebih murah & menjimatkan. Selain tu, majlis pelancaran ni jugak adalah untuk meraikan sempena ulangtahun ke-2 Caliph di pasaran.

Pertandingan Cabutan Bertuah The Journey With Caliph


Sempena ulangtahun ke-2 Caliph ni dipasaran, Caliph berbesar hati melancarkan combo pack ni dengan hadiah & penjiimatan terbaik yang hangpa belum pernah jumpa. Ha, best kan? Dengan combo pack caliph ni, hangpa bukan ja dapat bagi khasiat kepada anak hangpa, malah hangpa jugak berpeluang memenangi hadiah yang Caliph tawarkan.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Nak taw tak apa hadiahnya? Wei, tak pernah lagi ada orang bagi hadiah macam ni taw. Hadiah utama merupakan sebuah kereta Proton Iriz disamping hadiah pakej umrah untuk 10 pemenang bertuah.(Seorang pemenang 2 tiket).

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Selain tu dengan combo pack caliph ni hangpa akan dapat penjimatan harga sebanyak RM29.00 & dapat lagi PERCUMA travel pack bernilai RM12.00. Wah, berbaloi kan?. Jadi kepada yang nak cuba produk Caliph ni boleh lah cuba untuk anak-anak hangpa sebab produk ni mendapat feedback yang baik di kalangan ibu bapa.

Bagi yang tak taw pasal Jus Caliph ni, meh aku bagikan sedikit info.

Manfaat Jus Caliph


caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

✔Caliph adalah supplement @ makanann tambahan yang mengandungi bahan-bahan yang bagus untuk anak anda.

✔Dalam caliph ada khasiat dari kurma, kismis, delima, buah tin, madu & aprikot.

✔Khasiat dari sumber-sumber makanan ini elok untuk masalah PENGHADAMAN, ANTIBODI, dan MINDA  anak anda.

✔Mempunyai KKM & Sijil HALAL.

✔Dipercayai oleh ribuan ibu bapa diluar sana.

✔Ribuan botol Caliph telah sampai kepada ibu bapa & anak-anak mereka.

✔Fenomena supplement kanak-kanak terbaik di Malaysia.

Seronoknya sabtu lepas berada di majlis ni walaupun cuaca pada awalnya sedikit panas pada permulaanya namun cuaca mulai teduh bila menjelang petang. Cantik lah set up majlis ni, macam ala-ala english style gitu. Aku suka tu.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Dapat buah tangan dari pihak Caliph. Ni lah dia combo packnya, 4 kali ganjaran dalam 1 kotak. Kebaikan berganda-ganda kan?.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Buffet spread yang sedap walaupun simple!. Ulang-ulang p ambil makanan, hihi.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Aku bawak Zahra & en.suami sabtu tu. Kebetulan pihak caliph buat gimmick pulak masa tu, tetiba ja muncul si Jojo dari Didi & Friends dan jugak Caliph. Bukan main seronok lah Zahra nampak Jojo, tapi dengan Caliph dia takut pulak sampai nangis teresak-esak, haha. Sian Zahra Bonda tu.

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Caliph Combo Pack

caliph combo pack, peraduan cabutan bertuah  the journey with caliph

Alhamdulillah The Journey With Combo Pack Caliph telah dirasmikan dengan jayanya. Hangpa boleh lah dapatkan combo pack ni di pasaran sekarang ya!.

Maklumat Lanjut:







You Might Also Like

2 comments:

  1. Bagus ye tuk anak-anak? nanti boleh la beli tuk humaira ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus akak. macam anak saya kan lepas consume caliph ni saya nampak selera makan dia bertambah lah

      Delete