Jumpa Dengan BFF Tersayang

16:35 Bonda Zahra 2 Comments

Best Friend Forever


Assalamualaikum semua.

Dah sekian lama tak jumpa, finally dua minggu lepas baru lah aku berkesempatan jumpa bff tersayang, Syarina. Tu pun jenuh nak plan taw, huh!.

Actually Ahad tu ada kenduri bapa saudara dia dekat kampung. So, dia plan, p kenduri sekejap lepas tu boleh lah lepak-lepak tengahari tu. Nasib baik en.suami aku tak balik minggu tu.

Yang bestnya, ni first time baru aku sampai rumah dia lepas dia kawen taw. Dia kawen pun dah nak masuk 4 tahun rasanya, haha. Sorry darling!.

Yang anak aku ni pulak si Zahra, duk perhati ja segala gerak geri anak BFF aku ni, Adam Rayyan. Nak-nak pulak si Adam ni jenis tak boleh duduk diam, asyik bercakap ja. Sampai Mama dia iaitu BFF aku gelarkan dia Azwan Ali, haha. Zahra perhati ja. Nak ikut jejak lah tu!!, hihi.

Rasa seronok bila sekali sekala dapat hang out macam ni dengan BFF walaupun sekejap!. Berjanji bagai nak bawak aku ni p makan apa, last-last janji tinggal janji. Benci taw!!. Lepas ni kita plan lain ok.

Best Friend Forever

Mak-mak ja yang over posing. Si anak macam tak berminat pun, haha.

You Might Also Like

2 comments:

  1. SA nyer BFF semua dah jauh..dah payah nak jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun payah nak jumpa kak SA. dah masing2 ada kehidupan sendiri kan :(

      Delete