Zahra Baby Store

23:06 Bonda Zahra 2 Comments

Kedai Barangan Bayi Online.


Assalamualaikum. Hai semua.

Ok, entri kali ni aku nak cerita pulak pasal penjual barangan baby di atas talian. Untuk sesiapa yang tak percaya dengan membeli-belah secara online duk diam-diam dekat tepi sebab aku adalah pengguna, pembeli & pelayar tegar yang selalu membeli secara online.

Bukan lah tak social lansung tak keluar membeli offline, tapi kalau barang tu lebih mudah kita dapat melalui online dengan harga yang sama, kualiti yang sama, buat apa buang tenaga keluar shopping ya tak?. Nak pulak macam aku ni susah ada masa terluang nak keluar berjimba jadinya klik-klik tetikus adalah pilihan yang tepat, hihi.

Alhamdulillah, setakat ni aku tak pernah lagi tertipu dengan penjual-penjual online. Semua barangan yang dipesan selamat sampai. Cumanya mungkin ada sesetengah barang bila sampai tak berapa nak menepati citarasa bila ianya indah khabar dari rupa. Tapi dah beli pun online kan, terima ja lah. Bukan lah semuanya tak ok.

Anyway, sejak-sejak ada anak ni kan, aku memang sangat excited tengok barang-barang baby ni. From A to Z. From head to toe. Haih, rambang mata. Aku percaya ibu-ibu dekat luar sana pun mesti macam aku kan? hihi. Masih tercari-cari kedai online? 

Kedai Barangan Bayi Online

Sukacitanya aku nak kongsikan dengan hangpa semua. Hee, yang ni aku baru ja start update.  zahra_baby_store, bisnes partime aku. Ada jual macam-macam barangan baby. Feel free to drop by ok!!.

Alhamdulillah aku akan aktif update selepas ni meniaga sambil-sambilan secara online aku ni. Doa-doa lah soon aku akan jadi peniaga berjaya, haha. Boleh lawati facebook Syuhaina Atikah & instagram aku ya. Jum klik SINI & dapatkan barang-barang pilihan hangpa".  Boleh lah tengok di instagram untuk survey sendiri harga ya.  Tq uollss.


You Might Also Like

2 comments:

  1. comelnye baju baby + baby tu ^^

    Nurul singgah & follow sini ye :D

    www.syahirahvaliant.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nurul. nanti akak follow back ya :)

      Delete