Wah, dah lama tak berblog!!.

19:44 Bonda Zahra 2 Comments

Lama tak berblog.


Hai semua. Assalamualaikum.

Lama dah tak bukak blog ni. Terasa rindu yang amat nak menulis. Hari ni baru ada kesempatan nak bukak blog aku ni. Kerja dekat office banyak sungguh. Awal tahun ni sibuk lah dengan kerja auditnya, dengan aku tak sihatnya. Lepas aku, Zahra pulak sambung demam. Sampai terabai lah blog aku ni.

Tak sampai hati sebenarnya nak tinggalkan lama-lama blog ni. Sebab takut pulak nanti bila dah lama tak aktif, blog ni tak laku, haha.

Kalau ada yang datang blogwalking dekat blog aku ni mesti rasa tak best kan sebab takda entry baru. Maaf lah ya, hihi.

Terus terang cakap ada kekurangan idea sikit. Ya lah, bila kita nak menulis sesuatu yang menarik, mesti lah ada idea kan. So, terfikir jugak tapi idea tu macam tak nak datang ja, haha. Insyaallah, aku akan menyusul tulis sesuatu yang menarik dalam sehari dua ni ok, hihi. See you soon!!.

You Might Also Like

2 comments:

  1. Xpe kak, janji masih ada semangat nak berblog... ena pun lama tak berupdate... tetambah start kelas dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sebab minat tu yang bersemangat jugak tu ena:)

      Delete