Aiskrim Malaysia Zahra

17:15 Bonda Zahra 4 Comments

Tempahan Aiskrim Malaysia.

Assalamualaikum semua.

Tempahan aiskrim malaysia

Hari ni nak cerita lagi pasal aiskrim Malaysia berzaman kaduk & sekarang dah jadi viral trending semula tu. Kita semua taw kan sekarang aiskrim Malaysia dah kembali tapi dalam versi yang berbeza. Ianya telah divarietykan perisanya. Aiskrim Malaysia is back!. Tapi kali ni dengan versi baru & kreatif. 

Aku masih lagi menjual aisktim Malaysia dan yang pasti harganya masih kekal sama. Dulu masa permulaan aku start jual dalam rumah ja. Budak-budak jiran yang datang. Tapi sekarang aku dah bukak gerai depan rumah aku, so dah jual di gerai tu. Alhamdulillah dapat sambutan.

Tempahan aiskrim malaysia

Tempahan aiskrim malaysia

Kalau boleh nak ja aku perluaskan jualan aiskrim Malaysia aku ni lagi. Stok masuk sehari 60 batang, dua hari habis lah. Insyaallah, plan untuk aiskrim ni, aku nak open pre order untuk majlis, minimum order 50 ke atas, aku terima. 

So kalau ada sesiapa berminat nak tempah untuk majlis apa-apa boleh lah contact aku ok. Perisa apa nak kita boleh runding bincang. Dijamin bersih, halal & sedap ya, hihi.

Perisa Aiskrim Malaysia Zahra

Sumi
Oreo
Choki-choki
Milo
Strawberry Susu
Green Tea
Neslik

Untuk maklumat lanjut:
Whatsapp: 0165747917

You Might Also Like

4 comments:

  1. Milo the best! Suka sangat. Selamat maju jaya! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui. akak tiap hari kidnap milo tu, hihi. tq awak, aminn.

      Delete
  2. ala..teringat masa zaman budak2 dulu, glamour aiskrim malaysia ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? sekarang kita glamourkan balik ha

      Delete