Seminggu Cuti Update Blog

22:24 Bonda Zahra 2 Comments

Cuti Tulis Blog Seminggu.


Assalamualaikum semua.

Rupanya dah lebih seminggu aku tak buat entri baru kan?. Bukannya tak nak buat, tapi entah lah. Hihi.

Ada jugak draft & masih tak siap. Bila entah nak siap? Takda mood sekarang.

Walaupun macam tu, aku tengok pageviews blog ada jugak peningkatan dari sehari ke sehari. Alhamdulillah. Walaupun tak banyak, aku tetap berterima kasih jugak. Baik ada daripada takda kan?. Bersyukur apa adanya.

Terima kasih ya kepada hangpa yang selalu datang singgah sini & tinggalkam komen. Hargai sangat!.

Sekarang aku banyak menghabiskan masa dengan kerja pejabat. Serious. Sibuk. Awal tahun ni memang sibuk sangat. Bila malam jam 11.00 dah tidur, huhu. Selalu hari cuti aku ada jugak update blog tapi lately ni tak sempat.

Aku akan kembali balik nanti ya. Mungkin esok atau lusa, atau hari ni, hihi. Mana lah taw kan kud tengah malam nanti datang semangat blogging tiba-tiba.

Apa pun, i will come back!. Terima kasih sangat-sangat kepada followers, readers, & viewers yang singgah & ada yang masih sudi tinggalkan komen.

Aku akan kembali blogwalking nanti. Akan melawat hangpa jugak. Bagikan aku sikit masa ya. Terima kasih sangat. Have a nice day, hangpa!!.

You Might Also Like

2 comments: