Koleksi Hello Kitty Zahra Part 2

22:00 Bonda Zahra 0 Comments

Anak Minat Hello Kitty


Assalamualaikum semua. Hujung-hujung tahun ni macam sibuk sikit, so tak berapa ada masa aku nak update blog, hihi. 

Ingat tak lagi aku pernah post pasal minat Hello Kitty anak aku? Koleksi Hello Kitty Zahra. Sekarang ada lagi barang Hello Kitty yang jadi koleksi Zahra, hahaha. 

Zahra memang minat sangat Hello Kitty ni, siapa-siapa yang minat tu boleh lah p ke One Choice Shop atau kedai-kedai yang sememangnya menjual barang Hello Kitty ni. 

Dan siapa yang taw kedai jual barangan Hello Kitty ni, nanti boleh lah share. Kita sama-sama berkongsi minat. Ni untuk peminat Hello Kitty lah, hihi. Aku taw ada ja yang tak minat Hello Kitty kan? Hihi.

Ok, ni dia aku nak kongsikan fasa kedua koleksi barangan hello kitty Zahra.

tumbler hello kitty, peminat hello kitty

pelampung hello kitty, peminat hello kitty

Lampu hello kitty, racket hello kitty, peminat hello kitty

Sikat hello kitty, cermin hello kitty, hair clip hello kitty, peminat hello kitty

Baju hello kitty, headband hello kitty, peminat hello kitty

Bantal hello kitty, peminat hello kitty


You Might Also Like

0 Pengomen: