Hadiah Hari Lahir Untuk Zahra

13:05 Bonda Zahra 0 Comments

Hadiah Hari Lahir Beg Kartun Animasi 3D Hard Cover, Beg Telur Kartun.


Assalamualaikum semua. Dah lama aku teringin nak beli beg animasi 3D untuk Zahra. Tapi tak dapat-dapat lagi, haha.

Beg 3d animasi, beg telur

Alhamdulillah, baru-baru ni masa birthday Zahra, Babah hadiahkan Zahra beg ni. Dan dapat harga yang lebih murah dari harga yang sebelum ni aku duk survey.

Beg 3d animasi, beg telur

Memang comel. Tambah-tambah lagi bila Zahra yang galas, hihi. Terima kasih Babah.

Beg 3d animasi, beg telur

Zahra ni memang suka dengan kartun animasi Hello Kitty. Dari kecik sampai ke besar. Minat sangat dia.

Sekarang ni tiap kali nampak ja Hello Kitty bukan main seronok dia. Aku pun best jugak boleh duk kumpul barang-barang Hello Kitty. Comel ja.

Ha, pada Ibu-ibu yang berminat nak beli tu, boleh lah tengok dekat FB kakak kita ni Ira Azrah

You Might Also Like

0 Pengomen: