Toys Direct My, Mainan Murah Online

01:01 Bonda Zahra 0 Comments

Toys Direct My.

Assalamualaikum semua.

Mai lah kita share secara berjemaah dekat sini. So lebih ramai lagi yang boleh singgah, kud-kud lah berkenan. Sebenarnya entri ni aku nak cerita pasal satu website yang aku suka jamu mata tengok mainan anak. Ni LINK dia, klik dekat situ.
Mainan Murah Online
Aku suka tengok website ni tengok mainan anak, huhu. Sebab depa banyak koleksi mainan & harga pun boleh tahan. Masih mampu milik. Ni kira website termurah lah yang aku pernah jumpa.

Mainan Kanak-kanak Murah Online.


Hangpa boleh tengok mainan di Toys Direct My ni lebih murah dari kedai-kedai yang jual barang baby. Kalau nak compare dengan kedai yang dah ada nama tu, tentu lah mahal 2, 3 kali ganda kud. Dah tu hangpa boleh beli satu mainan ja, tapi dekat Toys Direct My ni hangpa boleh beli 2, 3 jenis mainan. Hah, untung kan?

Toys Direct My ni ada lebih dari 100 jenis pilihan mainan berbentuk EDUCATION dan IQ DEVELOPMENT sesuai untuk parents yang suka bagi pendedahan pendidikan awal pada anak memandangkan mainan berbentuk macam ni [wooden toys & montessor].

Bagus untuk MOTOR SKILL-BRAINSTORM-MANIPULATIVE-HANK & EYE COORDINATION- Pendedahan Peringkat Awal Anak. Bukan tu ja, ada jugak pilihan mainan lain untuk baby & stuff untuk mommies!!. Nak lebih lagi boleh terjah FB Toys Direct My ya.

Berminat, boleh layari:





You Might Also Like

0 Pengomen: