Minyak Herba Asma Mujarab, Pastikan Asli Baru Beli

13:23 Bonda Zahra 0 Comments

Minyak Herba Asma Mujarab Pilihan Terbaik Untuk Keluarga


Assalamualaikum semua. Alhamdulillah produk yang aku tunggu-tunggu telah pun selamat sampai di tangan aku, yeah!!. Nak taw produk apa? Jum lah baca entri aku ni. Baca sampai habis na!. Insyaallah hangpa akan dapat sikit pengetahuan baru & manfaatnya di masa depan.
penawar lelah, batuk, asma
Minyak Herba Asma Mujarab ni adalah minyak herba yang boleh mengatasi masalah asma, lelah atau semput, berkahak, batuk, & lain-lain. Minyak ni sesuai digunakan seisi keluarga. Baik dari umur baby sampai lah ke dewasa. Senang cakap minyak ni sesuai lah digunakan untuk semua lapisan umur. Bila aku buat research pasal minyak ni, memang banyak lah feedback yang baik aku baca pasal manfaat minyak ni.

Sebenarnya banyak fungsi minyak ni. Aku ada guna sebelum ni. Contoh sakit cekam kuku aku ni. Aku sapu ja minyak ni dekat bengkak cekam kaki aku tu. Tunggu sekejap, lepas tu sakit bengkak cekam tu pun beransur hilang. Macam Zahra selsema kan dengan kekadang kembung perut, aku sapukan ja minyak ni. Kalau selsema aku sapukan dekat dada & belakang dia. Kalau kembung perut tu aku sapukan dekat perut & perut betis. Ha, taw tak perut betis? Haha. Alhamdulillah, mampu lah bagi kelegaan. Tu pengalaman aku lah yang guna. Dan aku rasa, setiap rumah perlu ada simpan minyak ni. Alah, lagipun botol dia kecil ja. Senang nak bawak kemana-mana. Boleh ja sumbat dalam handbag tu.

Testimoni Minyak Herba Asma Mujarab Yang Berjaya


Dekat bawah ni adalah beberapa testimoni yang hangpa boleh tengok. Ramai yang dah menggunakan minyak ni ternyata berpuas hati dengan khasiat minyak ni. Tapi ingat, apa pun semuanya dengan izin Allah.




Cara-cara Menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab


  1. Goncang dahulu sebelum guna.
  2. Tebuk lubang pada penutup dalam minyak supaya senang digunakan & boleh lah jimat dengan saiz tebukan yang sederhana saiznya.
  3. Sapu dari leher ke dada & tengkuk kebelakang. Sapu sekerap mungkin terutamanya selepas mandi.
Gunakan lah secara konsisten ya. Jangan lah hangat-hangat tahi ayam ja. Nanti tak berkesan, mula lah salahkan minyak, hihi.

Jangan risau taw, minyak ni dah dijamin HALAL & disahkan oleh KKM.

Macammana Cara Nak Membezakan Minyak Herba Asma Mujarab Asli & Tiruan?.


Dah jadi lumrah kan, bila ramai yang mendapat manfaat dari khasiat & kebaikan minyak ni, ada pulak pihak yang tak bertanggungjawab & mengambil kesempatan. Semata-mata nak kaut keuntungan melalui jalan mudah dengan menjual produk tiruan. Tapi hangpa jangan risau, alhamdulillah pihak pengeluar asli minyak ni dah berusaha sedaya upaya mengambil langkah-langkah proaktif bagi memudahkan pelanggannya mengenal pasti produk asli dengan yang paslu .

Hangpa jangan ingat produk moden ja ada tiruan weh!. Produk tradisional pun ada jugak taw. So berhati-hati lah sebelum membeli ok. Kenal pasti ciri-ciri produk asli & tiruan tersebut agar tak salah membeli.

Bagi memastikan produk turuan tak dapat berleluasa di pasaran, pihak pengeluar ni sendiri telah menambah QR code di belakang botol minyak ni. Untuk pengetahuan hangpa, setiap botol produk yang original mempunyai Hologram, QR Code & nombor siri.
Penawar lelah, asma, batuk
Pastikan Minyak Herba Asma Mujarab yang hangpa nak beli tu mempunyai hologram di belakang botol dia, baru beli!.
Penawar lelah, asma, batuk
Selain tu, pihak pengeluar jugak dah memperbaharui sticker dimana terdapat gambar baby, logo halal & logo ori herba asli 100%.
Penawar batuk, lelah, asma
Untuk hangpa lebih mudah faham perbezaan antara produk asli & tiruan, hangpa boleh lah menonton video di bawah ni supaya hangpa lebih peka & tak tertipu.
So, hangpa hati-hati ya sebelum beli minyak ni. Yang tiruan ni kita sedia maklum lah kandungan bahan dia tak terjamin. Kalau tak berkesan ja takpa, takut dapat kesan sampingan lain pulak nanti. Ha, tak ka haru? Hihi. Tu lah pentingnya untuk kita pastikan minyak ni asli sebelun membeli.

Nak taw dekat mana nak cari minyak ni? Hangpa semua boleh dapatkan info-info yang sahih & tepat dari semua link yang aku bagi dekat bawah ni.

Layari laman web mereka di


atau hubungi terus

Puan Nurul: 0176239935 (Produk Owner)

En.Hafis: 0134806787 (Bahagian Pemasaran)

Insyaallah, setiap penyakit tu ada penawarnya. Yang penting kita usaha, doa & tawakal. Rugi taw kalau tak cuba minyak ni!.

You Might Also Like

0 Pengomen: