Business Aiskrim Malaysia

00:27 Bonda Zahra 0 Comments

Aiskrim Malaysia laku keras


Assalamualaikum semua. Selamat Berhujung Minggu!!.

Rasanya ramai yang taw aku memang ada buat part time business. Boleh tengok FB aku Syuhaina Atikah & instagram aku syuhaina_atikah jugak. Jemput like, singgah & cuci mata ya.
Tempahan Aiskrim Malaysia
Aku jual aiskrim Malaysia ja. Pelbagai perisa ada. Tapi paling laku keras perisa Choki-Choki lah, hihi. Sehari kalau buat 30 batang pun tak cukup. Aiskrim Green Tea jatuh tangga kedua, haha. Aku buat semua yang orang suka beli ja. Tak payah pening-pening. Alhamdulillah, bermula dengan niat suka-suka ja, akhirnya jadi sumber pendapatan pulak. Syukur. Makin hari makin banyak improvement. Dan makin ramai peminat asikrim Malaysia aku.
Tempahan Aiskrim Malaysia
Dekat bawah ni antara perisa aiskrim yang aku jual. Hari-hari aku restok ni. Tapi setiap hari aku buat mana yang mampu ja lah. Kalau ada yang nak tempah untuk majlis apa-apa pun boleh. Dan biasanya sehari dua sebelum majlis tu kena lah buat order siap-siap ya. Boleh ja request nak perisa apa. Insya allah semua aku boleh buat, sedaya upaya demi pelanggan tersayang.
Tempahan Aiskrim Malaysia

Tempahan Aiskrim Malaysia

Tempahan Aiskrim Malaysia
Terima kasih lah pada kakak aku Kak Tina yang banyak bantu aku buat aiskrim ni setiap hari. Terima kasih jugak pada Adik, Abang, Mak yang melayan budak-budak beli aiskrim time aku takda, hihi. Rezeki ni kita kongsi bersama. Insyaallah, berkat. Amin.

Hangpa semua yang mana ada nak buat kenduri ka, majlis tunang ka harijadi mai lah order aiskim Malaysia dengan aku, hihi. P usha dekat FB & instagram aku. Insyaallah harga & rasa memang puas hati. Kalau nak lagi pantas, mai sms aku laju-laju, 0134550660.

You Might Also Like

0 Pengomen: