Baca Review Ni Sebelum Beli Quinny Zapp Xtra 2 Baby Stroller

16:19 Bonda Zahra 1 Comments

Review Baby Stroller Quinny Zapp Xtra 2.

Sedang mencari Baby Stroller terbaik untuk si kecil hangpa? Serius, memang rambang mata kalau hangpa survey baby stroller ni. Sekarang, ada pelbagai jenama yang ada di pasaran. Tapi nak pilih yang sesuai dengan kita tu bukannya senang. Kita ni selain pilih jenama, kita jugak pilih kualiti kan supaya stroller tu boleh tahan lama & selamat untuk digunakan. Dan yang penting baby kita selesa & selamat. Tu adalah matlamat penting dalam pemilihan stroller baby. So, para ibu jangan ambil ringan ya perkara ni.
stroller baby berbaloi, stroller baby murah
Ha, ok sekarang ni aku nak review satu baby stroller yang paling top di kalangan ibu-ibu yang baru menimang cahaya mata. Jenama Baby stroller ni boleh aku katakan adalah top list di dalam senarai jenama baby stroller yang ada dekat luar sana. Baby Stroller yang aku maksudkan ni adalah Quinny Zapp Xtra 2. Yup, jenama Quinny ni memang tak asing lagi. Dalam banyak-banyak model, model Zapp Xtra 2 adalah diantara model yang mampu milik berbanding model Quinny yang lain.
stroller baby berbaloi, stroller baby murah
Model Quinny Zapp Xtra 2.0 ni sesuai untuk new born sehingga anak berumur 3 setengah tahun. Hangpa boleh tengok gambar dekat bawah ni sebagai rujukan.
stroller baby berbaloi, stroller baby murah
Sangat berbaloi kan? Lama pulak tu kita boleh guna. Quinny Zapp Xtra 2 ni memang bagus sebab dia boleh fold terus. So, memang kecik & kompak. Secara tak lansung, space dalam bonet kereta hangpa boleh jimat. Tengok gambar dekat bawah ni.


stroller baby berbaloi, stroller baby murah


Dibawah adalah details Quinny Zapp Xtra 2.0

  • Very Compact: Quinny Zapp Xtra 2 can be folded with the seat into a compact package.
  • Extremely Manoeuvrable: The Zap Xtra 2 swivel wheel guarantee ease of steering, moving around any obstacles in the city
  • 3 Forward and 2 rearward positions: Choose from 3 forward and 2 rearward facing recline positions for Xtra seating comfort.
  • Height Adjustable Footrest: The footrest adjusts is to allow for your child’s relaxed afternoon nap.
  • Repellent Fabrics: The Quinny Zapp Xtra 2 seat cover is water repellent, so simply wipe-clean any spill.
  • XL Sun Canopy: The Quinny Zapp Xtra 2 has an XL canopy to shield your child from sun, wind and rain.
  • Shopping Basket: Shopping is made is with the spacious, easy access shopping basket that holds up to 5kg.
  • Swivel Wheel: Move around smoothly without hassle or lock the swivel front wheel on rough terrain.

Masih tak dapat nak gambarkan macam mana Quinny Zapp Xtra 2 ni? Jom tonton video dekat bawah ni. Memang Awesome stroller ni!.

Jom Baca Testimoni Ibu Yang Dah Beli.


Ibu 1: Memang puas hati beli sebab anak memang nak duduk dalam stroller & pengendalian stroller ni pun best, smooth ja tolak & agak compact jugak. Letak dalam boot kereta memang tak makan space .

Ibu 2: The 3 wheels make it so easy to push & turn around with very little space (I’m sure I could do a 360 degree turn in it on the same spot!) It was easy weaving through the crowds at The Baby Show!.

Ibu 3: Untuk yang selalu travel naik flight, i tak rasa quinny zapp xtra ni is the best choice.

Opss!!, sebelum aku lupa. Stroller ni boleh pasang sekali dengan Maxi-Cosi Cabriofix. Kalau baby new born memang sesuai beli sekali, sebab ia boleh diangkat & dipasang di dalam kereta pulak.
stroller baby berbaloi, stroller baby murah

stroller baby berbaloi, stroller baby murah


Dekat Mana Nak Beli Stroller Ni?

Ok, part ni sebenarnya kena hati-hati jugak. Sebab aku pernah tengok ada Quinny Zapp Xtra 2.0 tiruan yang dijual di Pusat Borong Klang. So, hati-hati kalau ada yang jual murah. Sila lah beli di butik-butik baby yang diyakini. Tapi kalau hangpa nak beli secara online, aku cadangkan hangpa beli di website The Baby Store ( www.thebabystore.com.my) . Website ni memang menjual Quinny original yang diambil melalui distributor di Malaysia.

Ada jugak yang jual stroller ni yang diambil melalui Singapore. Tapi ada masalah jugak yang akan hangpa hadapi kalau berlaku kerosakkan. Nak repair? Nun, kena hantar ke Singapore. Memang tak berbaloi lah kan? So, memang aku rekemen beli ja di website The Baby Store. Diskaun pun ada jugak, jangan risau!. Apa yang penting beli barang Original tanpa was-was, hihi.

Klik ja butang "Order Now" dekat bawah tu kalau hangpa nak dapatkan baby stroller ni. Kalau hangpa first time daftar di website tu, jangan lupa claim 200 points masa check out. Ada diskaun lagi, best kan?. Eh, ada lagi taw!. Setiap RM1 belian hangpa beli. Hangpa akan kumpul mata ganjaran jugak dimana hangpa boleh tebus pada belian seterusnya. Memang jimat. Serius!.

Dah tu, apa tunggu lagi? Selamat Berbelanja uollss!.
stroller baby berbaloi, stroller baby murah

You Might Also Like

1 comment:

  1. I have recently started a blog, the info you provide on this site has helped me greatly. Thanks  for all of your time & work.  
    click here

    ReplyDelete