Blog Berwajah Baru, New Look!!

18:50 Bonda Zahra 8 Comments

Blog Aku Berwajah Baru

Assalamualaikum, Salam Jumaat semua.

Ada tak yang perasaan? Ka memang takda yang perasan lansung? Yang tak perasan tu dah tentu lah tak pernah jenguk blog aku ni. Cuma sekadar done follow, dah follow awak, follow me back, macam tu kan? Aku bukan nak cerita apa, cuma nak bagi taw yang sekarang ni blog aku dah berwajah baru, tara!!!, hihi.
new look, wajah baru
Header yang comel & blog yang cantik ni dibuat oleh blogger Maisarah, (www.maisarahsidi.com), kud lah hangpa nak mintak tolong dia editkan blog hangpa. Boleh terjah blog dia untuk tanya harga ya. Macam-macam pakej dia ada & harga sangat lah berpatutan. Aku memang puas hati lah dengan hasil kerja dia. Nampak aku comel disitu, uhuk. *muntah hijau. Terima kasih Mai!!.

So, apa pendapat hangpa dengan wajah baru blog aku ni? Bagi aku, ia nampak lebih simple, teratur & tak serabut, haha. Semoga dengan wajah baru ni, hadir lah semangat berblogging yang baru & fresh. Mudah-mudahan rezeki paid job review pun datang bagai sang hujan, amin!. Rajin-rajin lah datang singgah blog aku ya!.


You Might Also Like

8 comments:

  1. best la lepas ni kak. hehe cantik dan simple , orang baca pun senang :)

    traffic kencang lah lepas ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tarffic kencang? uhuk, layak kah dapat traffic kencang tu, hihi.

      Delete