Sambutan Hari Raya Di Sekolah

20:16 Bonda Zahra 0 Comments

Assalamualaikum.

Dah lama tak sempat nak update blog sebab kekangan masa. Baru beberapa hari ja tak update blog, dah blur. Ok,  merapu!!. Dua minggu lepas sekolah aku adakan jamuan hari raya. Suasana sangat lah meriah. Pakai baju raya warna-warni. Yang lelaki pakai baju melayu. Ada lah dua tiga orang yang pakai baju santai. Memang happening lah jamuan kali ni. Ada karoke, ada macam-macam pertandingan.

Gambar? Eh tentulah ada dari awal jamuan sampai habis jamuan. Keja snap sana, snap sini, haha. Over pulak aku, hihi. Biar lah kan, bukan selalu. Tapi yang aku upload dekat sini sikit ja lah. Panjang pulak entry ni kalau semua gambar aku upload. Jom layan gambar dekat bawah.





Dengan ucapan Alhamdulillah, maka besurai lah semuanya, hihi. Eh nak belanja 1 gambar lagi. Tengok bawah, jangan marah haa.



You Might Also Like

0 Pengomen: