First Time Makan LA Burger.Terbaik!!

22:12 Bonda Zahra 6 Comments

Minggu lepas aku ajak Mak, Kakak & anak-anak sedara aku p cuba makan Burger LA Kukus Bakar berdepan dengan SK.KE I, Taiping.Aku ni takda lah pengemar tegar burger, tapi boleh lah nak cuba.Burger pun burger lah.Ayat macam tak redha ja, haha.

Mula-mula masa hampa mai sini, hampa kena pilih meja dulu sebab dekat meja tu ada nombor.Lepas tu hampa beratur, sebab masa beratur tu, hampa akan diberi menu.Lepas tu hampa kena order dekat situ, bagitaw no meja sekali.Habis tu boleh lah hampa duk diam-diam dekat meja sambil tunggu burger, hihi.Maaf lah gambar menu aku tak ambik.Segan pulak dengan abang-abang burger ni.

Dekat sini memang ada macam-macam menu taw.Aku punya, memang meleleh air liur.Lamb Grill Wrap dia jangan cakap lah.Sedap, pedas.Daging dia tu, perghhh.Aku memang suka sangat lamb.
Aku tengok balik gambar ni, rasa macam nak ajak depa p lagi ja.Sebab dekat ja kan.
Sampai-sampai ja burger, hamik kau.Hijau!!.Apa lagi, juling mata sekejap.Rasa dia memang terangkat, haha!.Dengan sos yang sedap & banyak.Wah tak pandang orang dah.

Ahh, cerita banyak-banyak pun tak guna, hampa kena p cuba sendiri baru taw.Secara keseluruhannya, dari 5 bintang, aku bagi 4 bintang setengah dekat LA Burger.Tak boleh bagi full, haha.So, dengan bangganya aku mengiktiraf LA Burger Kukus Bakar sebagai one of the best burger kukus bakar yang pernah aku rasa.Jujur!!.

So, untuk maklumat lebih lanjut hampa boleh p ke facebook LA Burger Kukus Bakar dekat sini:

https://www.facebook.com/laburgerkukus





You Might Also Like

6 comments:

  1. Replies
    1. sedap, kaler maler lagi burgernya:)

      Delete
  2. adududududu..jadi lapar tgk burger tuuu... hehehe

    Singgah sini and follow.. jemput singgah blog aqma ya~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sori aqma;)tq sudi singgah & follow blog Bonda.Bonda menyusul nanti!!;)

      Delete
  3. wah menariknya burger tu. ye la apa apa yg penting mmg sos. sos sedap , maka sedapla buger

    ReplyDelete