DIDI & Friends Lagu Kanak-Kanak No 1 Dekat Malaysia

14:34 Bonda Zahra 6 Comments


Fenomena Didi & Friends


Hora Horey!!! Hangpa pernah tonton tak Siri Animasi Lagu Kanak-Kanak Didi & Friends dekat Astro Ceria atau Youtube? Haaaa, kalau hangpa ada anak kecik bawah 6 tahun, aku memang rekemen sangat bagi anak hangpa tonton Lagu Animasi ni, baby bawah setahun pun layan jugak taw. Silap-silap kita mak bapak ni pun layan sekali, hihi. Memang layan sungguh. Semua lagu dia best. Untuk pengetahuan hangpa, dah lebih 130 juta views di Youtube taw!

Tak caya? Cuba tengok video dekat bawah ni.

Lagu Kalau Rasa Gembira



Lagu Chan Mali Chan



Lagu Lompat Si Katak Lompat

Tudia, layan tak? Ada banyak lagi lagu-lagu Didi & Friends  yang anak hangpa boleh tonton dekat Youtube & Astro Ceria. Gerenti anak hangpa suka punyalah!!.

Ada tak dekat sini yang  nak beli DVD Original Didi & Friends? Kalau ada yang nak beli boleh lah terus p beli online dekat website ni The Baby Store . Ada Volume 1 & Volume 2. Stoknya amat terhad ok.Apa lagi tunggu, dapatkan lah untuk anak hangpa satu!!.







You Might Also Like

6 comments:

  1. my kids pun suka benau dengan Didi & Friends ni. kul 8am dah terpacak depan tv. paling suka lagu Happy Bear dengan Rasa Sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan?zahra pun gitu.apa kata kita dapatkan DVD ni utk anak kita:)

      Delete
  2. Nak cuba lah nanti kat anak.. dia suka tgk upin

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah kak SS.banyak lagu bes2 taw!!

      Delete
  3. salam anak buah yana pun suka dengar , duk diam terus

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam yana.haha, memang semua budak pun suka.yana hadiahkan lah satu dekat dia DVD ni:)

      Delete