Khidmat Bersih Rumah

14:44 Bonda Zahra 3 Comments


Perkhidmatan Membersih Rumah:

RM50/service

+bersih rumah (ruang tamu/ bilik tidur/ tandas)
+dapur
+laundry + ironing

Mingguan / Cuti Am

Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi:
Sue:013-4550660
Tina:011-36672587
untuk set up an appointment

**done by female
**Batu Kurau, Kamunting, Taiping

Kepada ibu-ibu berkerjaya yang duduk area Batu Kurau, Kamunting & Taiping, yang agak takda masa nak kemas rumah tu, ha ni nak bagitaw.Ni ada  Perkhidmatan Membersih Rumah yang agak murah RM50 (3 jam) ja persesi.

Yang mana ++ membersih rumah aka ruang tamu, bilik tidur, tandas pun termasuk sekali ok.Menyapu & mengemop bagai.Dapur hampa pun termasuk sekali, basuh pinggan ka, cuci sink ka.Termasuk lah laundry, kalau nak suruh lah.Lepas tu boleh siap iron mana yang hampa nak iron.

Perkhidmatan boleh dijalankan pada hari cuti ja.Sabtu/ Ahad termasuk lah Cuti Am.Hubungi, tetapkan tarikh & masa, kami datang.Kami menyediakan perkhidmatan yang terbaik & memuaskan.


Hampa semua mai lah support bisnes kecil-kecik aku ni.

You Might Also Like

3 comments:

  1. Dah exited nak baca sekali abis baca kat perak ok..!!! HEHEH...kang bagus kalu kt subang..kita dh xlarat nak kemas umah kalu hari minggu hari lain dah kerja sibuk xde masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sori sis.tp sis boleh promote dekat kawan y ada sekitar khidmat kami;).tq sis.

      Delete
  2. Kalau nak booking bukan cuti hujung minggu boleh tak

    ReplyDelete