Bestnya 'kolam' Zahra

23:11 Bonda Zahra 0 Comments

Sebenarnya Zahra ni dia memang suka mandi kolam taw hampa.Eh, sebenarnya suka main air ja lebih ni, hihi.Kalau Zahra mandi dalam bilik air, suka sangat nak duduk berendam dalam bath tub dia.Bukan main seronok lah dapat main air.Budak mana lah yang tak suka main air ya tak?Tapi aku kena tengok lah kan.Tak boleh tinggal.Kekadang kalau mandi dengan Zahra pun best jugak kan.Tumpang sekaki main air!!.

Zahra memang suka ja main air.Tapi kan kolam air yang best jauh jugak dari rumah kami.Kalau ada kelapangan nanti boleh lah bawak Zahra mandi sana lagi.So, solution aku buat masa ni, jum kita masukkan Zahra dalam bath tub dia ja.Ni bukan kes penderaan ya, hihi.

Bath tub pun bath tub lah.Zahra happy ja.Diam ja dia dalam tu.Cuma bangun duduk ja.Takda pulak dia nak keluarkan kaki dia tu.
Zahra yang tengah seronok main air.Sampai tak sedar apa duk layan perasaan.Bukan apa, sekarang cuaca panas ja kan, best lah duk berendam gitu.Sejuk ja!.

Zahra takda lagi kolam renang yang beli dekat shopping mall tu.Dah lama duk plan nak beli.Plan ja, tapi tak terbeli.Bukan aku tak nak beli tapi kekadang bila p shopping mall terlupa pulak.

You Might Also Like

0 Pengomen: