GiveAway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman

10:50 Bonda Zahra 6 Comments

Giveaway sekarang ni dah macam cendawan yang tumbuh lepas hujan.Wah, tudia ayat aku, haha.Bila GA ni dah berleluasa, aku ni sampai tak menang tangan nak join GA tu, GA ni.Penat jugak nak copy paste URL, nak blogwalking.Fuhh!!.Tapi join tetap join.Mana la taw kud ada rezeki aku dalam banyak-banyak GA tu kan?hihi.

Selain tu buat tambah kenalan.Jangan lah fikir nak hadiah ja, haish.Kalau dapat tu, bonus lah.So, jom join GA ni pulak.Syarat dia pun senang ja.

klik banner untuk join


You Might Also Like

6 comments:

  1. Assalamualaikum,.. terima kasih sudi join.. semoga berjaya! insya Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam liyana, sama2.In'allah..;)

      Delete
  2. ASSALAMUALAIKUM
    DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

    ReplyDelete