Jamuan Akhir Tahun & Sambutan Hari Lahir Prasekolah

17:06 Bonda Zahra 4 Comments

Pagi semalam ada jamuan akhir tahun & sambutan hari lahir prasekolah.Ada jamuan MarryBrown, siap datang dengan mascot dia lagi.Wah, tentu teruja budak-budak tu kan.Ibu bapa pun dijemput jugak.Rezeki makan tak putus-putus dari minggu lepas aku ni.Dapat makan free ja, Alhamdulillah, syukur.

Aku ada beberapa gambar nak dikongsikan.Aku ambil dari album FB sekolah ja.Tak sempat nak tangkap.Ok lah tu kan.Boleh jugak tengok buat kenangan.









You Might Also Like

4 comments:

  1. hihi..kan?sakan menari ngan mascot:)

    ReplyDelete
  2. terbaik la maskot nyer dtg.
    happy anak2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ada promosi, ambik bapa byk marry brown y mcm happy meal tu br maskot dtg.

      Delete