Bakal Besday Girl Demam

23:11 Bonda Zahra 2 Comments

Alahai, kesian pulak dekat besday girl Bonda ni.Demam pulak hari ni.Balik petang tadi p ambik dekat rumah mertua, nampak monyok ja.Tak ceria, tak lasak macam selalu.Susu sebotol penuh tak minum.Rasa dahi dia, panas!.

Balik umah, tampal coolfever, makan ubat, terus lena.Haih, rasa sunyi lah pulak malam ni.Zahra tidur awal.Takda nak tempik lah malam ni.Baru ja nak naik badan si Zahra ni, susu tak nak minum pulak.Makan apa pun tak nak.Ni lah buat aku risau ni.

Hari tu ja aku story counting days besday Zahra kan.Plannya nak sambut dengan Babah dekat Kedah.Lagi 2 minggu baru lah terlaksana plan tu.Tunggu Babah settle keja lah pulak.

Esok kalau Zahra ok sikit, Bonda bawak Zahra keluar ya.Kita p makan-makan, jalan dekat taman ka.Bonda nak bagi Zahra happy sikit sebab nak sambut besday pun agak lambat jugak kan.Nak tunggu Babah punya pasai, hihi.

Takpa lah bawak jalan taman, makan pun dah cukup dulu untuk Zahra happy kan.Bagi Bonda macam biasa ja tu.Bonda dah excited nak celebrate besday Zahra meriah-meriah ni.Tapi untuk Zahra dia dah happy dah tu dapat keluar p jalan taman, makan-makan.Rasul pun suruh kita bahagiakan anak kan?Sedaya upaya Bonda wahai anakku, InsyaAllah.

Tolong doakan Zahra cepat sembuh ya?tq everyone..

You Might Also Like

2 comments:

  1. kesiannya...sihat dah ke belum?
    skang ni mmg musim demamlah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni dah kebah sikit, tapi duk monyok ja, hihi.tu lah, musim demam, batuk sekarang ni.

      Delete