Surprise Planner dari Arelyn Syarlyn

23:47 Bonda Zahra 10 Comments

Siapa yang suka surprise dekat sini?Ramai tak?Selalu orang perempuan ni memang suka surprise.Nak pulak dapat surprise dari yang tersayang, senyum sampai telinga lah.Yang laki pun apa kurangnya, seronok jugak kalau tiba-tiba aweks buat kejutan untuk depa kan.
Kejutan yang selalu orang buat surprise party tak kiralah birthday ka, anniversary ka, & surprise delivery.Best kan buat surprise dekat orang.Buat surprise birthday dekat kawan-kawan ka.Tapi tu lah kan, nak buat semua tu makan masa & tenaga.Ada ka masa?

So, aku nak perkenalkan lah pada hampa semua perkhidmatan surprise party untuk orang tersayang dari Arelyn Syarlyn.Mana lah taw ada diantara hampa yang suka buat surprise.Boleh lah gunakan khidmat Arelyn Syarlyn sebab harganya sangatlah berpatutan.
Tetapi disebabkan Arelyn Syarlyn sekarang bercuti sem, khidmat ni hanyalah disebelah utara sahaja iaitu area Taiping, Bukit Mertajam & yang sewaktu dengannya, hihi.

Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Arelyn Syarlyn:

  • Chocolate Bouquet
  • Flower Bouquet
  • Ballons Bouquet
  • Birthday Suprise Planner
  • Suprise Planner
  • Candle Light Dinner set up




Perkhidmatan Arelyn Syarlyn ni menawarkan harga yang sangat berpatutan.Ada yang serendah RM50 ke bawah saja taw.Berbaloi kan?Jimat masa & tenaga.

Book your date now!!
Whatsapp/Message:0195055354
Wecaht:syarlyn_aleen

You Might Also Like

10 comments:

  1. Wah menarik nie..ehemmmm..my bday coming soon..saja la habaq..kahkahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kan?balik Batu Kurau lah..baru blh buat surprise..

      Delete
  2. wa.. meanriknya..

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
  3. try service ni utk org tersayang sis:).tq sis menjemput..

    ReplyDelete
  4. Berminat ler..... still available ker service ni?

    ReplyDelete
  5. still available hawa.whatsapp bonda, 0134550660

    ReplyDelete
  6. Masih ada lg service ini? Saya ada msg no 0195055354

    ReplyDelete
  7. hye sis... bleh whsspt sya untuk tahu dgn lebih lanjut.. 0175252560

    ReplyDelete
  8. hye sis... bleh whsspt sya untuk tahu dgn lebih lanjut.. 0175252560

    ReplyDelete