NiNiTea Restoran SBK Taiping Original

12:42 Bonda Zahra 8 Comments

Terima kasih buat sahabat yang sudi singgah blog aku ni.Kali ni aku nak promote bisnes anak sedara aku.Nak taw apa?tengok gambar dekat bawah ni.
Ha, ni dia lah promote tu.Yang buat bisnes ni anak sedara belah suami aku.Dia baru bukak bisnes ni.Bisnes ni dia bukak kios dekat kedai Papa dia iaitu Restoran SBK Taiping Original.SBK ni terkenal dengan Steamboat dia.Pergh...memang terbaik.

Kalau hampa nak taw NiniTea ni memang sedap.Ada macam-macam flavour.Siap ada bubble, yogurt, sky jelly lagi.Harga dia pun ok.
Strawberry Flavour

 Chocolate Flavour

Nanti kalau ada datang Taiping p lah Restoran SBK Taiping Original ni.Sambil makan Steamboat boleh cuba NiniTea ni.Aku confirm, hampa tak kesal beli.Cuba sekali, pasti nak lagi.hihi..

You Might Also Like

8 comments:

  1. singgah dan follow sini dari aswaleyla.com

    ReplyDelete
  2. Sedapnya..nnti kalau g taiping boleh singgah rasa..heehe...bw dr giveaway irrayyan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap..nanti dtg taiping cuba ye:).

      Delete
  3. Done follow blog ni...salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. menarik boleh cuba bila ke taiping lagi

    ReplyDelete