Cabaran 7 Hari|Gadget Tercinta

00:24 Bonda Zahra 4 Comments

Assalamualaikum,hari ni hari last untuk Cabaran 7 Hari InstaBlog EFGKBBA.Alhamdulillah berjaya jugak aku menghabiskan cabaran 7 hari ni.Terima kasih pada yang sudi singgah, baca & komen dekat blog aku ni.Untuk cabaran terakhir ni ialah Gadget Tercinta & Gadget Tercinta aku, ni dia:
Galaxy S4. model lama dah ni kan?haha..sekarang dah macam-macam model yang lagi hebat dah keluar.S4 ni aku beli 2 tahun lepas.Aku sayang S4 ni sebab S4 ni handfon pertama termahal yang pernah aku beli.hihi..tapi sekarang S4 ni rosak lah.Dah lama tak ON.InsyaAllah, memang aku nak repair jugak handfon tercinta aku ni.Mesti boleh punya.Mengikut firasat aku, kerosakan dia ni sikit ja.Cuma masa nak hantar ke kedai tu ja yang takda..alahai!!.Doakan S4 aku baik balik na?haha..

Akhir kata dari aku, sekali lagi terima kasih banyak pada yang sudi singgah, follow & komen di blog aku ni.Jangan cemuih singgah lagi na..Babai!!.

You Might Also Like

4 comments:

  1. Tahniah akak berjaya habiskan cabaran..semoga henfon akak kembali ok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dik, alhamdulillah..in'allah;)

      Delete
  2. Sayang no rosak..nanti hantaq la repair..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang sangat;(..tu la xsempat p hantaq lg.

      Delete