Botol Susu Untuk Zahra

21:36 Bonda Zahra 0 Comments

Dari Zahra lahir aku dah bagi botol MAM.Aku beli botol ni sebab kalau newborn tak biasa hisap lagi so boleh elak tersedak susu, macam tu lah lebih kurang orang cakap.

Mula-mula tengok, comel jugak lah botol dia.Bonda berkenan.
Warna pink pilihan Bonda untuk Zahra.Sweet kan?

Bonda berkenan sebab design dia comel, anti colic, BPA free, setiap part boleh dibuka & dicuci, puting lembut & bentuk macam nipples Bonda, rongga dekat bawah botol susu yang bolehkan udara keluar dan masuk ke dalam botol susu tanpa ganggu aliran susu dari puting botol.Harga dia pun boleh tahan.
Mula- mula try dekat Zahra dah ok.Mayb Zahra serasi dengan MAM.Sampai sekarang still dengan MAM lagi.Pilihan hati Zahra, Alhamdulillah..

You Might Also Like

0 Pengomen: