16:58 Bonda Zahra 8 Comments

Assalamualaikum,

02 October 2015, hari ni hari kedua Cabaran InstaBlog 7 Hari EFGKBBA.Bertabahlah nak teruskan lagi cabaran seterusnya, sebab ni first time join segmen.Cabaran hari ni, Apa Ada Dalam Wallet Bonda Zahra?Jom kita tengok..

Wallet aku tu.Wallet murah ja, tajuk ja megah MK.Wallet beli kat pasar pagi ja.hehehe..Dalam wallet aku ni macam-macam ada.Duit ja tak berapa nak banyak.hahaha..
Dalam wallet aku ni ada kad ATM Bank Rakyat (bank gaji aku tu..hihi.),kad Watson, kad BebeCard (kad kedai baby,dah jadi mak2 kan?), IC (memang kena sentiasa ada lah kan, nanti orang cop pendatang asing pulak,haih),IC Zahra (dah ada anak lah katakan..lalalala^_^), Lesen (sat kena tahan polis,jenuh).Duit??yang hampa nampak tu ja lah.xdak dah..betui, tak tipu ;).Simple ja kan barang yang ada dalam wallet aku.Tapi ada satu ni yang memang rare sikit, dah lama ada dalam wallet aku.Tak teralih kemana,haha..Nak tengok?ni dia ha,
Ok dah, habis cerita pasai wallet ye..esok cerita lagi.Cerita apa?esoklah..^_^

You Might Also Like

8 comments:

  1. Gambaq tu la paling rare no..ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulehla ke "rare" an dia tu..hihi;)

      Delete
  2. Pewiit... Gmbr Sapa tu.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambaq en.Suami tu..tp time bf & gf lagi masa tu.kikiki;)

      Delete
  3. ahaa mmg bagus.la simpan gambar hubby cum body guard .. pcl pon .

    Salam kenai .

    ReplyDelete
  4. kan?kikiki...salam kenai jugak;)

    ReplyDelete
  5. Hihihi....kite pun purse pasar mlm jgk kak...hehe

    ReplyDelete